Peter, coördinator mobiele equipe in Antwerpen

Ik ben Peter, verpleegkundig coördinator van de mobiele equipe en het verpleegtechnisch support team, en papa van de fantastische Mathias. Overdag ben ik druk in de weer om onverwachte afwezigheden van collega’s samen met mijn ‘mobieltjes’ op te vangen. Daarnaast school ik me zo veel mogelijk bij op verpleegtechnisch vlak om collega’s te ondersteunen bij nieuwe technische zorgen. En ’s avonds fiets ik met mijn zoon door de stad, of spelen we samen op de PlayStation.

Benieuwd naar mijn belevenissen? Check mijn blog!

Mens sana in corpore sano

Peter, coördinator mobiele equipe in Antwerpen

'Een gezonde geest in een gezond lichaam'

Zoals gewoonlijk maken we aan het begin van het jaar wat goede voornemens. Jammer genoeg zijn vele van die voornemens voor mezelf of 'niet haalbaar’ of ‘te hoog gegrepen’ (ken jezelf! :-)). Maar… ik geef toe dat ik, zoals zovelen, op de volgende gezondheidscontrole ook betere punten wil scoren. En hoera! Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen gaat mij daar al een stukje bij helpen!

Het eerste initiatief waar we samen op de kar springen komt er met rasse schreden aan: TOURNÉE MINÉRALE!

Zoals mijn collega’s weten hou ik best wel van een bourgondische levensstijl en lust ik al wel eens graag een biertje van hoge gisting… Helaas voor de fantastische bierproducenten: volgende maand zal het de ultieme (tijdelijke) drooglegging zijn.

Het is al enkele jaren dat ik er met plezier aan mee doe, maar nu, samen met m'n collega’s, wordt het alleen maar leuker! Ik ben ook nieuwsgierig naar de lekkere recepten voor verfrissende mocktails of naar leuke alternatieve drankjes. En als ik dan echt mag kiezen: liefst drankjes die niet stijf staan van de suiker.

Dus… moraal van mijn verhaal: stap mee in een leuk gezond verhaal en sluit aan bij team Wit-Gele Kruis van Antwerpen! Komaan #teamwgka, één maandje zonder alcohol, dat moet écht een haalbare kaart zijn! Klik op de link hieronder om je in te schrijven: 

https://tinyurl.com/v9z2zgg.

Tot slot wil ik je nog een magisch 2020 wensen, met vooral een goede gezondheid en al het fijne dat ik je maar mag toewensen!

Groetjes!
Peter

Laatste nieuwe blogposts

22-01-2020
coördinator mobiele equipe

Rond de jaarwisseling begint het bij mij te kriebelen en loop ik weer rond met een klein schriftje waar ik her en der vragen in noteer die ik opvang of zie...

10-01-2020
coördinator mobiele equipe

'Een gezonde geest in een gezond lichaam'

Zoals gewoonlijk maken we aan het begin van het jaar wat goede voornemens. Jammer genoeg zijn vele...

17-05-2019
coördinator mobiele equipe

Vrijdagochtend, half zeven.

Links boven Antwerpen een mooie volle maan, rechts een knalrode ochtendzon die me begeleiden naar Stabroek en Lillo....

25-02-2019
coördinator mobiele equipe

‘Kinderen worden niet hyperactief van suiker’, ‘plassen in een zwembad is gevaarlijk’, ‘van tequila val je af’... Iedereen leest de titels en artikels,...