Gert, IT-medewerker in Herentals

 • Rachida
  medewerker onthaal en alarmcentrale
  Herentals
 • Liesbeth
  Verantwoordelijke onthaal en administratie
  Geel
 • Gert
  IT-medewerker
  Herentals

Ik startte hier in 2010, maar ben al heel mijn leven met IT bezig. Wat me bij de switch naar WGKA vooral opviel, is de menselijkheid van ons bedrijf. Niet alleen naar de patiënten toe, maar ook intern: hier wordt met begrip en aandacht met mensen omgegaan. Dat vind ik heel belangrijk.

Als IT’er ben ik niet zo nauw betrokken bij onze kernactiviteit natuurlijk. Ik verdiep me vandaag in IT-projecten die ons operationeel sterker moeten maken: een personeelssysteem, tools voor gemakkelijke uitwisseling van gegevens met ziekenhuizen en verzekeringsmaatschappijen, rapportering aan het management, ... Meer dan een occasionele vergadering met verpleegkundigen heb ik niet.

Maar toch vertel ik heel graag en heel vaak aan mensen over wat we doen. Iedereen kent ons uiteraard omdat de witte autootjes van onze verpleegkundigen zo in het oog springen. Maar bijna niemand associeert ons met gespecialiseerde diensten als specifieke wondzorg of palliatieve zorgen. En daar leveren onze verpleegkundigen écht wel knap werk.