Silvio, Zorgkundige in Mechelen-Puurs

  • Silvio
    Zorgkundige
    Mechelen-Puurs
  • Thea
    zorgkundige
    Turnhout

Hoi! Ik ben Silvio. Ik ben zorgkundige in het team Mechelen-Zuid van afdeling Mechelen-Puurs.

Tijdens mijn studies verpleegkunde deed ik in de zomer vakantiewerk als zorgkundige bij het Wit-Gele Kruis. Ik was direct verkocht door de unieke werksfeer, de waarden van het Wit-Gele Kruis en de begeleiding vanuit de afdeling. Nu combineer ik mijn studies verpleegkunde met een vaste job als zorgkundige. Voor mij een ideale combinatie.

Ik woon samen in Boom, heb twee honden, drie katten en mijn hobby’s zijn fotografie, wandelen, lezen en muziek. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in maatschappelijke zaken, actualiteit en innovatie.

Benieuwd naar mijn belevenissen? Ontdek het allemaal op mijn blog!

Straffe collega's

Silvio, zorgkundige in Mechelen-Puurs

Innovatieve cultuur

Bij het Wit-Gele Kruis van Antwerpen gebruiken we de nieuwste procedures en volgen we de nieuwste technieken en andere zorginnovaties op de voet zodat onze patiënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Ook in de personeelsleden wordt geïnvesteerd. Zo kunnen we terugvallen op verschillende referentieverpleegkundigen. Regelmatig zijn er interne vacatures waardoor we geprikkeld worden om ons te specialiseren ... Een goed anderhalf geleden stonden er twee vacatures open voor afdeling Mechelen-Puurs...

Super collega's

Voor de wondzorgverpleegkundige stelde Annelies Wouters zich kandidaat. Afgelopen schooljaar volgde ze een intensieve opleiding om de nodige skills te verwerven om met vrucht te slagen en vanaf nu wondzorgverpleegkundige te worden in afdeling Mechelen-Puurs! Ze wordt niet zomaar in het diepe gegooid. Ze mag nog een tijdje meevliegen onder de vleugels van wondzorgspecialiste Christine Homblé van afdeling Mortsel.

Ook Shani Heyninck waagde de stap om zich te specialiseren, en op welke manier! Eentje om heel veel respect voor te hebben. Shani specialiseerde zich om voor afdeling Mechelen-Puurs de palliatieve referentieverpleegkundige te worden.  Ze volgde de opleiding tijdens haar zwangerschaps- en moederschapsverlof. En met vrucht, want ze behaalde in juni het attest!

Ik wil beide een heel grote proficiat wensen en succes wensen met hun nieuwe traject!

Laatste nieuwe blogposts

18-11-2019
Zorgkundige

Quizen

Tijdens de jaarlijkse Wit-Gele Kruis quiz waar we met ons als Star Wars verkleed team tweede werden werd ik...

27-08-2019
Zorgkundige

Vakantietijd

De zomervakantie zit er voor de vele studenten helaas terug op. Nog wat blokken voor de herexamens, klaar maken voor...

18-07-2019
Zorgkundige

Innovatieve cultuur

Bij het Wit-Gele Kruis van Antwerpen gebruiken we de nieuwste procedures en volgen we de nieuwste technieken en...

07-12-2018
Zorgkundige

 

De winter komt er aan, de donkere dagen liggen in ‘t verschiet.

Ik zoek een huis, maar vind het niet....